Tervetuloa Sipoon palvelutalosäätiön suomenkielisille sivuille.

Elsien viriketoiminta

Tapahtumat ja ohjelmat

Toiminnassamme otetaan huomioon eri vuodenajat ja niiden pyhäpäivät. Syksyisin ja keväisin järjestetään Kahvila Elsie -tilaisuuksia. Ohjelmassa on ajankohtaista infoa, yhteislaulua ja tanssia Bo Träskelinin orkesterin tahdissa.

Elsie-ystävät järjestävät lisäksi toimintaa talon asukkaille. Lisäksi järjestetään mahdollisuuksien mukaan teatterikäyntejä, luentoja, musiikki-iltoja, teemailtoja ja retkiä. Sipoon suomalainen seurakunta sekä Sibbo svenska församling järjestävät hartaushetkiä Elsiessä.


Elsie-ystävät

Elsie-ystävät järjestävät ystäväkahviloita ja teemailtoja.Vapaaehtoinen voi olla vanhuksen apuna monin eri tavoin. Ilahduttaminen on pieniä arjen tekoja. Usein pelkkä pistäytyminen ja pieni rupatteluhetki piristävät vanhusta paljon! Vapaaehtoinen tuo asukkaiden ja potilaiden elämään erilaisia virikkeitä ja li sää heidän elämänlaatuaan. Usein jo pelkkä seura piristää.


Aktiiviset Sipoon Seniorit

”Aktiiviset Sipoon seniorit ”– projektin tarkoitus on luoda terveyttä edistävää sosiokulttuurista toimintaa Sipoossa asuville 65-vuotta täyttäneille senioreille. Sosiokulttuurinen toiminta toteutetaan avoimien ryhmien kautta Palvelutalo Lindassa (Amiraalintie 6), Palvelutalo Elsiessä (Jussaksentie 18), Söderkullan kirjastossa (Amiraalintie 2) sekä seurantaloissa Träskberga (Nevaksentie 340) ja Skattåkersberg (Skattåkerintie 66). Ryhmät ovat avoimia kaikille senioreille ja lähes maksuttomia. Ryhmät ovat pääasiassa kaksikielisiä.

Projektivastaava / Aktiiviset Sipoon Seniorit
Tiina Patana puh. 050 567 6538

Syksyn Hyvinvointipäivät Träskbergalla

Otathan yhteyttä, jos teillä on toivomuksia tai ideoita miten voimme parantaa palvelutalo Elsien toimintaa.

Sosiaalisen toiminnan koordinaattori
Emelie Hindsberg-Lipponen
Puh. 040-544 6435
emelie.hindsberg-lipponen@palvelutalolinda.fi

Toimintaterapeutti
Jenny Wiik
Puh. 040-544 6436
jenny.wiik@palvelutalolinda.fi