Tervetuloa Sipoon palvelutalosäätiön suomenkielisille sivuille.

Senioritalo Sipoon Sofie

Senioritalo Sipoon Sofie (As Oy Sipoon Sofie) tarjoaa mahdollisuuden asumiseen luonnon keskellä aktiivisten palveluiden lähellä. Senioritalosta löytyy omistusasuntoja sekä vuokra-asuntoja. Sipoon palvelutalosäätiö omistaa seitsemän asuntoa (yksiöitä 41,5 m2 / 42 m2) vuonna 2014 valmistuneessa talossa. Vuokraamme asuntoja yli 60-vuotiaalle.

Asunnon hakeminen tapahtuu hakulomakkeella, joka palautetaan allekirjoitettuna osoitteeseen: Amiraalintie 6, 01150 Söderkulla. Lomakkeen voi tulostaa kotisivulta tai sen voi tilata myös palvelutalo Lindan kansliasta, puh. 09 278 6210.

Autopaikan ja saunavuoron asukas voi varata isännöitsijältä puh. 020 743 8387 (REIM Porvoo).

Talossa on turvahälytysjärjestelmä. Asukas voi halutessaan tilata turvahälytys-palvelun Sipoon palvelutalosäätiöltä. Hälytyspainiketta painamalla saa apua hädän sattuessa. Palvelusta otetaan erillinen hälytyskäyntimaksu. Käynnin voi tehdä säätiön oma henkilökunta lähellä olevasta palvelutalo Elsiestä tai sopimalla hälytyskäynneistä Sipoon kunnan kotihoidon kanssa.

Senioritalo Sofien asukkaat ovat tervetulleita osallistumaan kaikkiin Sipoon palvelutalosäätiön järjestämiin avoimiin virikeryhmiin jotka pidetään lähellä olevassa palvelutalo Elsiessä, Jussaksentie 18 J-K:ssa Nikkilässä, tai palvelutalo Lindassa, Amiraalintie 6, Söderkullassa. Palvelutalo Elsiessä pidetään myös muita kun säätiön järjestämiä avoimia tilaisuuksia johon saa halutessa osallistua.

Senioritalo Sipoon Sofien isännöintiyhtiönä toimii REIM Porvoo puh. 020 743 8387 ja kiinteistöhuoltoyhtiönä toimii Onni kiinteistöhuolto puh. 040 628 1150.

Palvelutalo Elsien pesutupa on myös Seniortalo Sofien asukkaiden varattavissa. Pesutuvassa on kaksi pesukonetta, pyykinkuivausrumpu, kuivaushuone ja silitysvälineitä käytettävissä. Pesutuvan voi varata palvelutalo Elsien isännöitsijältä puh. 020 743 8387 (REIM Porvoo). Pesutuvan käyttö on maksullista.

 

Kaipaatko lisätietoa vuokra-asunnoista Senioritalo Sipoon Sofiessa?

Voit ottaa meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai
puhelimitse puh. 050 406 3899 / vaihde

Senioritalo Sipoon Sofie
Jussaksenti 12, 04130 SIPOO

Yhteydenottolomake

Voit olla turvallisesti yhteydessä lomakkeen kautta meihin. Tietosi ovat turvassa, koska käytämme verkkosivuillamme SSL-salausta. Täten kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi.